Despre noi / Valori
 
Istoria noastra, la loc de frunte!

Cei peste 50 de ani de experienta in cresterea si cercetarea porcinelor, ne permit sa ne recomandam in 2011, ca producatorul cu cea mai mare experienta din Romania.

Pricepere si maiestrie pentru satisfactia clientului!

"Know-how"-ul nostru (si doar al nostru): Il puteti verifica, nemijlocit, in calitatea carnii de Peris, aceeasi din perioada in care Romania era cel mai mare exportator de grau din Europa - dar si prin gustul natural, familiar, gustul "cunoscut" - in primul rand de Dumneavoastra. Este gustul pe care ar trebui sa il aiba orice carne de porc!

Sanatate inainte de toate!

Brandul Peris este mai actual ca oricand. Traditia calitatii, fragezimea, aspectul placut, gustul inconfundabil, sunt completate de respectul pentru sanatatea consumatorilor. Ne diferentiem de alte branduri de pe piata prin faptul ca punem la dispozitia clientilor acele produse pe care ni le dorim cu totii din ce in ce mai mult: 100% naturale, fara MDM-uri, fara E-urile nocive, fara coloranti.

Romanesc, de calitate adevarata.

Astfel, se continua o traditie valoroasa la care am participat si participam cu totii. Suntem mandri sa realizam impreuna un lucru important, romanesc, de calitate adevarata.